Fuzija
- Platoi sa carskom kobasicom, njeguškom i goveđom pršutom, grožđem i dinjom
- Selekcija sireva (plavi sir, ementaler, dimljeni sir sa začinskim biljem, stari zlatarski sir, mladi punomasni sir)
- Pita od domaćih kora sa jastrebačkim sirom
- Kanape sa kulenom i kremom od pečene paprike
- Tortilja sa piletinom i povrćem
- Italijanski hrskavi grisini sa pršutom i ruklom
- Hrskava kraba na štapiću od bambusa sa maslinom i limunom
- Kanape sa goveđom pršutom i susam namazom
- Caprese kanape
- Kanape sa svežim seckanim paradajzom i rukolom
- Grilovani plavi patlidžan sa segmentima feta sira, paradajza i suvog grožđa
- Mocarela ražnjić sa čeri paradajzom
- Grčka salata
- Vitaminska salata
- Selekcija hlebova na dasci sa ruzmarinom
Topli diš
- Koktel roštilj (ćevap, prodimljena kobasica, dimljeni batak, mini karađorđeva, piletina u susamu, hrskava piletina u kornfleksu)
- Grilovano povrće i kromprići (prilog uz roštilj)
Cena po osobi iznosi 1.540.00 rsd